1 op 1 Wandel coaching.

“Naar aanleiding van een depressie ben ik bij Rob terecht gekomen. Ik heb mogen ervaren dat de combinatie van bewegen in de buitenlucht en het voeren van gesprekken, mij ontzettend heeft geholpen om mijn psychische klachten aan te pakken. Ik leerde om in korte tijd van mezelf ‘helemaal leeg’ naar klaar ‘voor de toekomst’ te werken. Rob zorgde voor een veilige en prettige omgeving, waarin ik mezelf mocht zijn en waar naar mij werd geluisterd. De begeleiding bij het aanpakken en de hulp bij het oplossen hiervan voelde direct vertrouwd. Kortom deze actieve begeleidingsstijl heeft mij enorm geholpen. Mijn zelfbeeld is weer positief en mijn energie is weer terug. Een echte aanrader dus!”

“Ha Rob. Sinds gisteravond migraine, maar een doorbraak…. Het beeld dat ik telkens voor ogen had bij thuiskomst…… Is weg!!!! Hopelijk blijft dit zo. Hartelijk dank voor je hulp, heel bijzondere ervaring.”

Running therapie;

“De eerste keren dat ik ging hardlopen, dacht ik dat het niets voor mij zou zijn. Dit omdat ik het toch niet zou kunnen. Ik hield 100 meter nog niet eens vol, hoe zou ik ooit 5km kunnen hardlopen?”

“Ik merkte dat ik mijn hoofd kon leegmaken, of me kon afreageren als mijn hoofd vol zat of als ik erg gespannen was.”

“Hardlopen betekent voor mij zelfvertrouwen, het gevoel iets te kunnen en het gevoel vrij te zijn. Het enige dat ik nodig heb zijn hardloopschoenen en sportkleren, verder bepaal ik alles zelf.”

“Niet alleen tijdens het hardlopen maar ook met andere bezigheden, merk ik dat ik sterker ben geworden, meer op mezelf durf te vertrouwen en in mezelf kan geloven. Dit is een onmisbaar cadeau. Ik zou niet meer zonder willen”