Voor Wie?

Voel je je al langere tijd gestrest en gejaagd? Heb je het gevoel de controle over je eigen leven kwijt te zijn? Lukt het je niet om te ontspannen? Slaap je slecht? Haalt het verleden je in?

Kortom: geeft je lichaam signalen af dat het zo niet verder gaat?

Dan ben je hier aan het juiste adres voor een coach-traject! Een traject is een combinatie van wandelen in de natuur, Mindfull oefeningen, stukjes uit NLP en natuurlijk de spreekwoordelijke “spiegel” die je wordt voorgehouden!

Wandelen geeft rust, is goed voor lichaam en geest en bovendien zorgt buitenlucht zowel letterlijk als figuurlijk voor ruimte. Hoe langer je wandelt hoe meer je ontspant en hoe meer rust er ontstaat in je hoofd. Er ontstaat een bewustwordingsproces van waaruit we samen de volgende stap kunnen zetten.

Hoe ziet een coaching-traject eruit?

Tijdens het intakegesprek proberen we helder te krijgen wat jouw hulp vraag is. Waar wil jij naar toe, wat wordt jouw stip op de horizon?

Daarna volgt een traject van gemiddeld 5 opeenvolgende gesprekken en 1 terugkomgesprek op wat langere termijn. Ik zeg ‘gemiddeld’ omdat dit uiteraard per persoon verschilt.

Tijdens het traject gaan we naar buiten om te wandelen, ademhalingsoefeningen te doen, te praten of juist stil te zijn. Ook besteden we aandacht aan belemmerende gedachten, overtuigingen en gedrag en onderzoeken we hoe dit kan worden omgezet in positief en helpend gedrag.

Tijdens de terugkomgesprekken besteden we aandacht aan terugvalpreventie en kijken we hoe je datgene wat je hebt geleerd blijvende kunt toepassen in de toekomst.