Sinds vorig jaar werk ik samen met Marieke. Marieke is een zeer bevlogen coach met erg veel ervaring. Aan de hand van metaforen heeft zij een krachtige en natuurlijke manier van veranderen gevonden.

 

 

 

 

 Michéle was als oud collega al een toegevoegde waarde voor iedereen waarmee ze werkte. Nu is Michéle haar droom nagestreefd en is ze met  ZenDen gestart. Van mantelzorg-coaching tot scholenprojecten tot klanktherapie.

 

 

 

 Foto
Ik ben aangesloten bij Beroepsvereniging Groene Zorg. Het doel van de BVGZ is de professionaliteit van mensen die de natuur en werken in de natuur als middel inzetten bij het (therapeutisch) begeleiden en coachen van mensen te bevorderen.

 

cid:image003.jpg@01D07DAC.7AC0B180Het aanbod in de Beter in de Groen-zoeker helpt mensen hun gezondheid te verbeteren. ‘Positieve gezondheid’ is een nieuw begrip in Nederland. Veel mensen vinden dat ze gezond zijn als ze geen lichamelijke klachten hebben en niet ziek zijn. Maar Positieve gezondheid is méér dan niet ziek zijn. Want ook mensen met een (chronische) ziekte kunnen zich gezond voelen. Zij kunnen leren omgaan met hun ziekte en zich aanpassen aan de veranderingen in hun leven.