Mijn naam is Rob Houben, getrouwd en vader van een zoon en een dochter. Hieronder vertel ik waarom ik doe wat ik nu doe!

Op mijn 18de kreeg ik het bericht dat ik me mocht melden voor de dienstplicht. Deze 12 maanden hebben zoveel indruk gemaakt dat ik de overstap heb gemaakt naar Professional (beroeps militair). Het jonge jochie maakte al snel plaats voor een volwassen man die rond de wereld werd gestuurd om mensen te gaan helpen in crisis gebieden. Na 10 jaar vond ik het welletjes en koos voor een burgerbaan. Hierin liep ik tegen zoveel zaken aan dat ik 2 a 3 jaar mijn nieuwe ik heb moeten zoeken.

Anderen helpen daar was ik altijd al mee bezig, dus was dit het meest logische om mee door te gaan. Na een pedagogische opleiding te hebben gevolgd aan het werk gegaan in de zorgsector/psychiatrie.  Na 10 jaar de grote stap gemaakt om een eigen bedrijf te starten gevolgd door een opleiding stressmanagement en coaching .

Naast de coachingstrajecten ben ik 3 dagen in de week verantwoordelijk voor de coaching van kwetsbare jongeren bij het ontwikkeltraject Team 12, in samenwerking met de gemeente Venlo en VVV-Venlo.

Misschien tot snel.